2009. június 8., hétfő

Manósztriptíz a blogomon
Mielőtt bárki rosszra gondolna, a manók babamanók és a pelusuktól semmi esetre sem válnak meg.
Azoknak, akik már hiányolták a varrott állatkákat, azoknak íme egy öltöztethető manóc páros.


A lányom véleménye szerint a legjobb döntés a hajuk volt, mivel én sima fonal helyett általában láncszemsort használok, így nem foszlik, hullik a haj, így a legkisebbeknek is biztonságos, plusz a pici ujjacskák is bele tudnak kapaszkodni.

A csalafinta mosoly a képükön nem véletlen. Épp most dugták el a gyerekek utolsó pár zokniját valamerre a lakásban. Persze csak hosszas ölelgetés után árulják el, hogy hova:)... vagy akkor sem:( Minden esetre előbb utóbb csak rájövök, hogy hol a rejtekhely!

A lábacskájukkal remekül tudnak kapaszkodni a szék, vagy a kiságy szélén, hogy mindig kéznél legyenek, főleg, ha rosszalkodásról van szó.

Védelmükre el kell mondanom, hogy rengeteg manómesét és dalt tudnak, de ezt kizárólag a babák értik meg, úgyhogy ne csodálkozz, ha a kis tulajdonos hangosan kacag, amikor meglátja a manóját.

Kisfiú és kislány manót is készítettem, és természetesen az öltözéküket is igény szerint megválaszthatod, csakúgy, mint a színösszeállítást.

3 megjegyzés:

szarvasmici írta...

Ez az! Imádom! Édesek a horgolt dolgaid is, meg a varrottak is. De hogy a kettőt összehoztad, az valami hihetetlenül tuti! És ezek az arcok!
És még pupikája is van... Méég ilyet!!!!

Kati írta...

:) Nagyon édesek!

Nekem a mosoly tetszik a legjobban, meg ami mögötte van;)

sandorne0824 írta...

JAJ DE JÓK!