Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2009. december 13., vasárnap

Két éves lett a lányom:)


A hétvége ismét maratoni ünnepléssel telt, de megérte. A lányom két éves lett, tiszteletére, akárcsak a születése napján, leesett az első hó...azt hiszem ez a legfantasztikusabb ajándék neki.

Persze nagybátyjáék, és a nagyszülők is elkényeztették rendesen a kishölgyet ajándék ügyben de mint elfogult anya azt gondolom megérdemli.


Mivel már nagy bölcsis, ezért apukám isteni mogyorós meggyes bélesének tetején láthatjátok a jelét is ( gyk. pöttyös bögre), és persze a szintén fantasztikus( ma már hagyományos túrós-tejberizses gyerektorta) kandírozott cseresznye 2-sel a tetején a Szepesfalvy nagyszülőktől.

Amikor énekeltünk köszöntőt visszamenekült a karomba, de az ajándékokat nagy örömmel bontogatta, remélem tényleg kijön majd a mosható filctoll a ruhából.....

Sára Lilla hihetetlenül jókedélyű, önálló kislány, meglepő, de határozott elképzelésekkel, hihetetlen szókinccsel. Mindent el is magyaráz nekünk. Vég nélkül énekel és mondókázik, és ami meglepő, fel is ismerhetőek a dalok, bár főleg azt szereti, ha kajáról esik szó bennük.

Bújós kislány, ezzel a csoportbeli fiúk agyára tud menni, mert természetesen a nyakukba csimpaszkodik, ennek ellenére úgy látom szívesen játszanak vele.

A kedvenc film továbbra is a Mamma Mia, igaz talán ez volt az első film az életében (a karomba aludt alatta).

A kedvenc játék továbbra is Huszi a nyúl, de a pótnyulakat is használja, persze Huszi mellett. Imádja a dupló legót, a bölcsiben viszont általában főz és babázik( na persze ott ugye el kell játszania a házias nőcit a kispasiknak). Gyönyörűeket rajzol, már minden állatot felismer.

Esténként grimm meséket vagy magyar népmeséket kell olvasni, és látszik, hogy végig figyeli a történetet, a kedvenc részeit sokszor velem együtt meséli.

Imádnivalóan jó humorú kis zsarnok, aki reggelenként azzal ébreszt, hogy adja a szemüvegemet. Örülök, hogy velünk vagy kislányom!

7 megjegyzés:

Zsukkata írta...

Isten éltesse Sára Lillát :o)! Mi is most szülinapoztunk, Dani szombaton 3 éves volt, Sára Lilla Lucanapi?

hordosv írta...

Gratula Daninak is:) Igen, SL Lucanapi baba. Megbeszéltük előre vele, mert ez volt az a nap, amikor mindenki ráért, orvos, szülésznő, és én azt kértem, hogy Karácsonyra sütit süthessek otthon. Hát így történt:)Akkor még szót fogadott...na jó, azért most is

Erika írta...

Hihetetlen, hogy szalad az idő...! Drága Sára, nőjj nagyra!

Fércművek írta...

De jól néznek ki a torták! Meg persze sok gratula is! :)

Tündérlátta írta...

Isten éltesse Sára Lillát a komoly bölcsist!

sandorne0824 írta...

Sok-sok boldog szülinapot!

Névtelen írta...

Az Igen, talan igy