Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2010. január 5., kedd

Új év, új rémek, új történet

Hát, boldog új évet, ami elmúlt azon már túl vagyunk.

Jó, értem én, hogy ünnep volt meg minden, és a karácsonyt is imádom, de mivel murphy törvényei szerint mindkét gyerek, majd utánuk én is hörghuruttal töltötte az időt tanulás ésa főleg pihenés helyett, így aztán nézzétek el, hogy nem rajongok ezért az évkezdésért. A dokkernél töltött időkért, ami helyett sétálhattam volna, meg az ébren töltött időért, ami helyett olyan szívesen aludtam volna.

Nos, a tavalyi szabimból maradt napokat gyerekápolással töltöm szakvizsgára készülés helyett, így aztán remek a kedvem, még szerencse, hogy rutinos gyermekeim a horgolást anyához tartozó dolognak tartják, így nem lepődnek meg az újabb állatkákon.

Szóval az év vége pozitívuma pár újabb alkotás, amit megmutatok nektek és befejezem a nyafogást és kihasználom SL alvásidejét arra, hogy jogszabályt olvassak.

Csak irigyeljetek bátran:)
Ő itt Kócos Süni, a férjem szülinapi ajándéka. Férjem maga is tipikus süni, de őt is sokat kell simogatni, már ha lehet.
Ő itt Tia a kiselefánt, akinek a történetét nemsokára megírom, addig is mindenkinek egészséges és boldogságos napokat kívánok.

2 megjegyzés:

Eta írta...

Nagyon helyes az elefánt. A süni is, de az elefántokat jobban szeretem. :o) Remélem, már jól vagy, és újabb és újabb csodákkal kápráztatsz el bennünket.

Zsófi írta...

Tetszik. :-)