Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2010. március 15., hétfő

Közérdekű közlemény- NEM MINDEN(KI) ELADÓ


Kedves olvasók és érdeklődők, köszönöm a sok sok elismerő szót, de itt és most leszögezem, hogy nem vagyok sem veréb, sem cinke, se pedig rigó.

Őszintén szólva nem is nagyon értem a mostanában tömegesen érkező leveleket. Az általam készített minták szerzői jogilag védettek, nem eladók, és végképp nem adom oda őket sem barátnak sem idegennek, főleg nem jó esetben udvarias, rossz esetben követelőző levél hatására.Ingyen pedig egyáltalán nem mondok le róluk. Azt hiszem, sosem ígértem vagy mondtam ilyesmit. Ingyenesen, személyes használatra minták találhatóak az oldalamon és elérhetőek a linkek között is.

Gondolom minden blogoló életében eljön/ eljött már ez a pillanat, de én itt és most mondom, hogy nem teszek fel újabb mintát egy ideig. Szándékomban állt a szokásaimnak megfelelően húsvétra újabb állatka leírását közzétenni, de teljesen elment tőle a kedvem.

Nem igazán értem mit gondolnak bizonyos emberek. Rengeteg munka és energia egy egy új játék megtervezése, ezek az én szellemi termékeim.

Azt gondolom, mindenki megértheti, hogy igenis VAN AMI NEM ELADÓ.

5 megjegyzés:

Eta írta...

Vera! Attól tartok, néha félreérthetően fogalmaztál, így egyesek azt gondolták, elajándékozni akarod az állatkákat. (Írtál olyat valamelyik bejegyzésnél, h "remélem, szerető otthonra talál", amire vki azt válaszolta, nála biztos jó helye lenne. Ő biztos zat hitte, oda akarod ajándékozni valakinek.) Aki nem olvas vissza,nem ismeri az előzményeket. Hogy miért neveletlenek, követelőzőek, azt nem tudom megmagyarázni. Sokfélék vagyunk. Azért a játékokat mégis csak mutasd meg, szegényebbek lennénk nélkülük.

szytamas írta...

Kedves Eta! Szerintem valamit rosszul értelmeztél a bejegyzésben. Nem az állatkákról, hanem azok MINTÁJÁRÓL van szó. (Lásd az oldalsávban található "Szerzői jogi kérdések" című részt!)

hordosv írta...

Szia Eta, nem a meghirdetett és lezárult nyereményjátékokról van szó, másrészt olyan mintákat kértek magánlevelekben tőlem, amik sem most sem korábban nem kerültek ilyen módon meghirdetésre.

Természetesen továbbra is mód van arra, hogy a figuráimat megfelelő díjazásért ÉN elkészítsem, továbbá azt hiszem mindig örömmel és büszkén tettem közzé, ha valaki iheletet kapott tőlem vagy elkészítette a mintáimat. Egyszerűen vannak figurák, amiknek a MINTÁJA nem eladó, és végkép nem ajándék.

Nehogy magadra vedd!!!!!

BCili írta...

Köszönöm, ezt a bejegyzést. Nem gondoltam, hogy valaha ilyen problémám lesz, de most segített. Segített, mert megtaláltak ismeretlenek szabásmintáért, de nem csak az kellett volna még minden fogást és trükköt is kértek. Szerencsére még csak az udvariasok találtak meg ... Bízom benne azért nen csak a kuncsorgók állnak az ajtóba.

mannamari írta...

Sajnálom,hogy meg kellett írnod ezt a bejegyzést. Ha pozítivan akarom nézni, akkor hülye formájú dicséretnek is felfogható a mintakuncsorgás.