Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2009. június 12., péntek

7 dolog magamról

Köszönöm Tündérláttának a felkérést. Íme 7 fontos dolog rólam, persze a teljesség igénye nélkül:)

1. Rendetlen vagyok, és ez nagyon kevésszer zavar. Na, én vagyok az az ember, aki át és túllát a káoszon. Nem szoktak eltűnni a dolgaim, legfeljebb egy időre elbújnak:) Szerencsére egy áldott jó férjem van, aki viszonylag jól viseli ezt.

2. A lakásban mindenütt lehet fonalat, kreatív cuccot és még fonalat találni. Nem csak a gyerekek alvásidejében horgolok. Nem csak házimunka után.

3. Ha olvasok, akkor megszűnik körülöttem a világ. Vagy majdnem. Szerencsére horgolni olvasás közben is tudok:)

4. Nem szeretnék újra 18 éves lenni. Jól érzem magam így. Sok kilóval többen, két csodaszép gyerekkel és a legeslegfontosabb emberrel, a férjemmel az életemben. Nem cserélnék senkivel.

5. Az édesapámmal a mai napig mindent megbeszélek. Most már általában csak utólag.

6. Paranyúl vagyok. Mindenen képes vagyok aggódni. Általában rengeteget és feleslegesen.Valódi gond esetén viszont nincs nálam összeszedettebb ember.

7. Végletekig biztonsági játékos vagyok. Szeretek addig nyújtózkodni, amíg a takaróm ér. Nem szeretem a kockázatot, nem játszom szerencsejátékot, viszont imádok rablórömizni, kanasztázni:)

2 megjegyzés:

Tündérlátta írta...

Oda sem nézel és így születnek a csodák???

Zsukkata írta...

Hát igen, a horgolásban többek között az a jó, hogy akkor is lehet csinálni, amikor a Manók ébren vannak. A varrógéptől néha nagyon-nagyon nehéz felállni, ha felébrednek, én meg éppen valaminek a közepén tartok...
És én is mindig annyi évesként érzem jól magam, amennyi éppen vagyok :o). Amivel nem tudok megbarátkozni, az egyedül a kilók gyarapodása.