Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2009. április 20., hétfő

Trapli a Kacsa

Íme egy ezer éve betervezett Kacsa, kivételesen nem dzsungel témában.
Babzsák állatka, úgyhogy a pocijában IKEA gyöngy zörög és remekül bírja ha dögönyözik. Fázós típus, úgyhogy sapit is kapott:)

A képen látható példányt Traplinak hívják és 15 centi hosszú. Természetesen mosható, de a babzsák miatt inkább kézzel, mint géppel ajánlom.

A minta szokás szerint saját tervezés. A kacsa ötlete egy bébiruhán látott kacsától ered, de fogalmam sincs hova lett a ruha, mert kb 1 éve rajzoltam át az ötletes füzetembe a nagy művet:)

Szóval ennyit az eredetről, másolási izéről, ilyenekről.

Mivel rengeteg mintámat felrakom a netre, így fenntartom a jogot, hogy bizonyos mintáim az én titkom maradjanak. Szívesen készítek viszont belőlük kérésre testvérkét, akit haza lehet vinni és otthon ölelgetni. A részletekért írj bátran a címemre, illetve akkor is, ha szeretnéd, hogy a te ötletedből készítsek figurát.

4 megjegyzés:

Fércművek írta...

Megzabálom! Ez a csőr, meg a szárny... meg az egész. Nagyon édes lett. :))))

Dóri írta...

Olyan jópofa, hogy ilyen neveket találsz ki mindennek. :) Azért ha sok kacsát csinálsz, akkor egy idő után törheted a fejed, hogy melyiknek mi legyen a neve. :) Bár lehet, hogy az elsőn is legalább ennyit gondolkozol. :)

hordosv írta...

Köszönöm, a sok bókot Trapli nevében is. Egyébként az állatkáim általában bemutatkoznak, sokszor már félkész állapotban, ahogy az jólnevelt plüssállathoz illik. Hiába is próbálnék neki más nevet adni.

anyatigris írta...

Annyira jó vagy, látszik, hogy szívvel lélekkel csinálod és ez még így is nagyon átjön...:-)