2009. február 27., péntek

Elkészült a logóm


Elkészült a logóm:) külön köszönet érte a világ legfantasztikusabb férjének. Remélem nemsokára már valamennyi hordosv állatkán ilyen logót láthattok majd. Remélem nektek is tetszik.

9 megjegyzés:

kiseri írta...

Hát ez nagyon szuper! Olyan okos vagy, én meg nem is értem igazán, hogyan működik ez a dolog... Mi a folyamata egy ilyen "logózásnak"?

Szilda írta...

Naggyon jó lett, hogy teszed majd az állatkákra?

hordosv írta...

Transzferpapíron kinyomtatom, és rávasalom majd szerintem ripsz szalagra. Egyelőre még nem tudom biztosan hogy lesz:)

hordosv írta...

Itt található a folyamat részletes leírása:
http://cicvarek007.blogspot.com/2008/09/textilcmkk.html
Köszi szépen Cicvareknek:)

szarvasmici írta...

Kijavítanálak! A világ legklasszabb férjét én birtokolom. :) Vagy legalább is eddig én így tudtam. Persze tudom, hogy a Tiéd is nagyon klassz pasi, bizonyította is. Tényleg jó lett a logód, nagyon édes az a golyómadár.

szarvasmici írta...

Hurrrrrrááááá! Tudtam írni Neked!!!
Végre!

kiseri írta...

De aranyos vagy, köszönöm szépen a leírást!!! Ez egyszerűbb, mint gondoltam... Mégegyszer köszi! És akkor ennek nincs is semmi hivatalos része, mert mindig ilyenektől parázok kis hazánkban, mit lehet, mit nem...?

hordosv írta...

Momentán nem, nem védettem le külön a logómat még, nem hiszem, hogy ebben a körben bárki megtette. Mellesleg mint mondtam, a logót én saját kezemmel rajzoltam a saját szivecske madaramról és a férjem csinált belőle digitális logót. Tehát ha jogászként kérdezel, akkor a logó csak simán szerzői jogi védelem alatt áll.

Nova írta...

Nagyon szép a logó, gratula mindkettőtöknek ;)