Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2009. április 24., péntek

Kacsatrió - vagyis a fotózás

A híres kacsatrió tagjai balról: Topán, Sápi és Trapli.



Mielőtt a várva várt képeket nézegetnétek többek kérésére néhány szó arról, hogy mibe kerül ha egy egy horgolt bábot, állatkát te is szeretnél magadnak. Mindez persze semmilyen körülmények között nem minősül ajánlattételnek jogilag:), csak tájékoztatás nektek, mielőtt megkerestek:)

Ha vékony horgolócérnából szeretnél picike, kulcstartónak, kabalának, táskadísznek való állatkát, 4-10 centig, akkor azt 700- 1000 forint között kivitelezhető.

Ha akril fonalból 15-20 centis ölelgetni való kedvencre vágysz, akkor az 1200-2400 forint között kivitelezhető természetesen az egyedi kérésektől és bonyolultságtól függően.

Ha ennél nagyobb a vágyott figura, akkor pl 25 -30 centis figuránál az ár eléggé megemelkedik mivel az anyagköltség exponenciálisan nő, így 3000- 5000 forint is lehet.

Természetesen csereüzletről is szó lehet:)

És most a várva várt képek a fotózás előtti pillanatokról

A képen jól látható, amint a profi stylist elrendezi a kacsatrió öltözékét.

És íme egy közeli Topánról természetesen kedvenc rózsaszín balettruhájában és cipőjében:
Valamint Sápiról, aki ragaszkodott a Szupermenes ( na jó Sápikacsás) felirathoz a pólóján.

4 megjegyzés:

hordosv írta...

Na de kérlek, a profi fotóssegédemtől semmi szín alatt nem tudok megválni. A jól sikerült gyermek nevében is köszönöm a bókot:) A csereüzletről annyit, hogy megnézve a fiaid képét bármelyikük pályázhat a kezére:)

Fércművek írta...

Én lenni fiús anyuka, de ez a balerina.... :)))) (sóhaj)

anyatigris írta...

Hú de édik!!! Szerencsés a kislányod, hogy ilyen anyukája van, csodás játékokat alkotsz neki! Én még nem próbálkoztam ilyen művekkel, de az az érzésem, hogy nem is menne...:-(

hordosv írta...

Fércművek:) Kell egy lány kistesó, én már látom:)

Szilvi:) Köszönöm, ne izgulj, kb. minden 10. játék tettszik neki. Nagy kritikus. Szerintem neked is menni fog. Én kb. 5 -6 éves korom óta horgolok, ez azért nagy előny ám, de Zsukka pl. már elsőre tudott minta alapján állatkát horgolni, szóval te is bátran fogj neki. Egyébként pedig ha gondolod akár személyesen is találkozhatunk, és szívesen megmutatom, hogyan kell nekilátni. Ha meg a mintáimmal kezded, azok elég egyszerűek és ha elakadsz, akkor mailben is segítek szívesen.
Nehogy e képeim miatt add fel!