Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

2009. március 29., vasárnap

Kisvakond


Hát neki épp nincs nadrágja. Kornél példányára természetesen nadrágot is alkottam:) Icike picike vakondocska, aki épp gazdit keres magának. Mindössze 6 centi magas és zsebek hiányában is szívesen vigyáz a kulccscsomókra:)

Ha örökbe szeretnéd fogadni, akkor írj bátran:)

UPDATE! Hogy Kiseri ne kapjon frászt, ha felajánlanak neki egyet:)

Ezt a mintát Kornél fiamnak terveztem és szívesen csinálok belőle akár többet is.Természetesen cserealap mindenféle széphez ( például egy Fércművek barihoz/ nyuszihoz.....vagy más csodaszép alkotásokhoz, és szívesen el is adom őket, de Kiseriéknél jó helye lesz ennek a példánynak, ezért kap ő most....először:)))))

8 megjegyzés:

Erika írta...

Amikor felfedeztelek a meskán, a kisvakondodba szerettünk bele a gyerekekkel először... Nagyon édes!

Fércművek írta...

Imádom a kisvakondot! :)

Zsukkata írta...

Nálunk már lecsengett a kisvakond-láz, egy fél éve még nem lehetett leállítani Danit a Kisvakondról, de azért továbbra is szeretjük, ezt a példány pedig különösen is édeske :o))!

Erika írta...

Nálunk is volt kisvakond-non-stop, és az az elméletünk, h emiatt nem beszélt Sári se 3 éves koráig... hiszen a nadrágoson kívül nem beszélnek benne, csk ilyeneket: "tadi,tadi" "pomóc" szóval nem ösztönözte a gyereket a verbális önkifejezésre...:)De akkor Samu miért nem beszél?! Ő nem ezt nézi éjjel-nappal!

hordosv írta...

Kiseri:) Küldj egy privát mailt nekem a címetekkel. Tuti felírtam már valahova, de nem találom:( Küldöm a mini vakondot:)

Zsukka, Mici:) Köszönöm a bókokat.

Előbb utóbb ( ha a férjem megtalálja a kábelt a fényképezőhöz, akkor a legújabb műveim is láthatóak lesznek.

Addig türelmeteket kérem.Meg a magamét is.

Fércművek írta...

Bocs, hogy a kisvakondhoz írok, de el tudnád készíteni azt a nyuszi tojás melegítőt??? Jajj, nagyon jó lenne. :) Ó, csak most olvasom, hogy tetszene egy nyuszi vagy bari? Szívesen cserélnék. :)

Erika írta...

Hát én csak most olvasom ezeket az új toldásaidat! Nagyon huncut vagy!!!

hordosv írta...

Kiseri:) A postás még nem járt felétek? Kezdek aggódni a kis utazókért!