2009. március 19., csütörtök

Megérkezés


Rengeteg dobozzal, nemalvással és elhalasztott fúrással, de már az új lakásban vagyunk itt Kelenföldön. Vicces, de máris kezdem itthon érezni magam. Azt hittem több idő kell majd hozzá. Lassan a kreatív holmijaim is sorra kerülnek, de a húsvéti ajándékmintára egy picit még várnotok kell, mert pakolok ezerrel. A lakás óriási, máris imádom. A gyerekek is. Talán végre elférünk majd:)

Minden esetre a két lakás közötti busz útvonalon ma is születtek horgolmányok, amik csak befejezésre várnak.

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat, nem is tudjátok milyen jól esnek.

Kornél ma már újra a " régi " és reggel már minket nógatott, hogy menjünk oviba. Sokkal több a foglalkozás, és Kornél 2 új dalt tanult meg teljesen tiszta kiejtéssel mióta ide jár. Gyurmázott csigát is. Úgy látom lassan pajtásai is akadnak. Megkönnyebbültem :)


Igyekszem gyorsan visszazökkenni:)

5 megjegyzés:

Ami írta...

Kívánok Nektek boldog éveket az új lakásotokban és zökkenőmentes beilleszkedést az oviban!

Szilda írta...

Gratulálunk, vájuk a képeket, és az új élményket.

kiseri írta...

Szia!!! De jó, hogy itt vagy újra, tegnap Hanna lányom kérdezte, írtál-e mostanában, látod, mindenki hiányolt!
Örülök, hogy jól érzitek magatokat az új helyen! További jó pakolászást és örömködést!

hordosv írta...

Jaj, köszönöm a hiányolást. Zsukka fél órával a netünk telepítése után már be is jelentkezett, ti pedig most:) Jó tudni, hogy van aki hiányol:)

Kiseri:) Hanna Lányodnak külön puszi megy. Igyekszem ám majd a PIF ajándékotokkal is. Ha kívánság, óhaj sóhaj van, akkor bátran írj akár privát levelet is:)

kiseri írta...

De aranyos vagy! Te csak pakolj, mi ráérünk! Nehogy úgy járj, mint mi: 5 év ittlakás után is volt még bontatlan doboz a padláson... de legalább izgi volt a gyerekeknek kicsomagolni.